KICKOFF I PHARMA MARINE

Marit Gaustad og Odd Høiås i forkant, fra Pharma Marine - Ingjerd Lystad i midten bak og Madli Håhjem ytterst til venstre

Søndag 10. februar ble det satt i gang fagbrevkurs i bedriften Pharma Marine på Terøya. Mange ansatte ønsker å ta fagbrev. Kurset som ble sparket i gang nå søndag er for de med så lang erfaring at de kan gå opp til fagprøve som praksiskandidater (minst 5 år) når kurset er ferdig til neste sommer/høst. 


De 10 som nå setter seg på skolebenken for å lære mer teori, har ulike nasjonaliteter. Noen av de rundt 200 undervisningstimene er derfor lagt opp med undervisning i norsk for at de skal kunne besvare 5 timers skriftlig eksamen som venter i juni 2020. Norsklærer på kurset er Marit Gaustad. Undervisningen i faget Industriell Matproduksjon er det Odd Høiås (Foodcare Norge AS) og fagpersonell fra Pharma Marine som skal stå for. For Pharma Marine er internopplæring viktig og de vil derfor bidra med mye av undervisningen på kurset. Slik systematisk opplæring og kompetansebygging vil framover være forankret i «Pharma Marine skolen».

Kurset er et samarbeid med Marint Kompetansesenter og med støtte fra Kompetanse Norge

Marint Kompetansesenter ønsker ansatte og Pharma Marine lykke til.