Illustrasjon av dekkarbeid

For aller første gang - "Opplæringsprogram for dekksarbeidere og bas" - FULLBOOKET!

Responsen har vært meget god og det er liten tvil om at dette er noe fiskeflåten har hatt behov for. Historiens aller første "Opplæringsprogram for dekksarbeidere og bas" starter i dag, Tirsdag 4. september på Bryggen Opplæringssenter på Vigra. Første gruppe er fullbooket med 15 deltakere fra flere rederier i regionen. Første samling går over 2 dager.

Initiativet har kommet fra lokale trålrederier og Opplæringsprogrammet har blitt utarbeidet av Marint Kompetansesenter i samarbeid med næringsaktører. Dette vil være en kjempemulighet for de som i dag er mellomledere på dekk (få dokumentert sin kompetanse), som nettmenn og baser, men også for fiskere som har lyst/potensiale for å nå frem til slike stillinger. Deltagere på kurset vil på 2. samling få tur til modelltanken i Hirtshals for å lære mer om hvordan redskapet fungerer i drift/sjøen.


Marint Kompetansesenter ønsker påmeldte deltagere velkommen og inviterer samtidig nye til å melde seg på. Det vil bli satt opp nye grupper fortløpende framover.


Les mer her